onsdag, april 08, 2009

Onsdag!

Hej alla! Jag tänker fortsätta uppdatera bloggen, känner att här kan jag skriva av mig om vad jag gör på dagarna m.m men allt som händer utanför bloggen (det som inte skrivs här) kommer jag aldrig ta upp här i bloggen, och det finns en massa skäl till varför jag inte kommer berätta om det.
Så slutpratat om det nu.
Idag har jag vart vaken sen jättetidigt i morse och jag känner nu att jag börjar bli sömning. Har vart i Valbo idag två vänder. Först med mamma och Birgitta, sen med Elin som ville ha hjälp med att hitta en festklänning till i helgen.
Kom nyss hem nu iallafall och ska kolla på film och ta det lugnt ikväll. Skönt att vara hemma för ute är det kallt och regnar, så usch myskväll får det bli.
Kan också säga det att det är tråkigt att vissa människor blir så avundsjuka för att jag har mer kompisar att umgås med. För att jag har rätt att umgås med mina andra kompisar utan att en viss person ska säga en massa fula saker till mig och att säga som t ex först att den tycker att mina "vänner" är dum i huvudet m.m sen nu direkt för att jag inte väljer att vara med den personen så verkligen ÄLSKAR den mina "vänner" som den hatade en timme före. Snacka om att vända kappan efter vinden och jävlas med både mig och andra.
Men som sagt, prata hur mycket skit ni vill. Jag har mina riktiga vänner och jag vet vilka dom är. Jag är starkare än ni tror.


Blå&Vit sjömansklänning
Leggins i "skinn"material, ser ut som skinn men mjukt.
Sen ett långt leopardlinne.
Skinnleggings + Leopardlinne.
Igår vart det första fikan ute på farstukvisten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

har dom släppts ur häktet?

Anonym sa...

Du har ju fan inga vänner, om du hadde vänner så skulle dom bryr sig om dej när den där 31 åringen gjorde så där måt dej. så lägg ner.