söndag, april 12, 2009

Home sweet home!

Åh nu är jag hemma, fast det har jag varit sedan 23:30 ikväll. Men har inte lagt mig riktigt än, men ska göra det såklart jag berätta hur min kväll vart.
Jag tog bussen till Sandviken och mötte upp Meliza, sen gick vi och mötte Malin, en tjej från Gävle. Vi traskade runt på stan nån timme och snackade sen tog jag bussen hem till Hofors. Det är lite roligt, för det första man ser när man kommer till Hofors är rondellen och där står nästan ALLA med sina bilar och snackar. Sen åker man några meter till, där är resten av Hofors befolkning i åldern mellan 18-30 år på DEPÅ, Hofors ända normala krog. Sen finns det bara småställen som är sketna.
Det här är verkligen Hofors i ett nötskal. Och inte nog med det, busschafören (en kvinna) körde som en tok på vägarna. Hon ginade i korsningar och körde i 200 på 90 väg tror jag. Var fan skiträdd hela bussresan hem, och sur var hon också. Jätteotrevlig tant, plus att man får alltid betala 25 kr till Sandviken, men när hon kör får man betala 38 kr. Finns bara ett ord för det och det är SJUKT!
Ne fyfan nu ska jag försöka sova så man kommer upp i tid i morgon, bloggar dagens schema för morgondagen när jag vaknar i morgon. Hörs då gott folk! Godnatt.

Inga kommentarer: