söndag, april 12, 2009

Hemkommen från bondgården!


Kom nyss hem från morbror som bor ute på landet. Bondgård kanske man inte kan kalla det (titeln) för dom har inge djur förutom zebrafåglar (eller va dom heter) och katter. Men dom har haft höns, getter, hästar, kaniner, påfåglar och massa andra djur.
Iallafall, vart en trevlig eftermiddag där i solen. Satt och fikade och pratade och skrattade massa. Men nu är jag hemma och ska ta upp bärbara datorn till vardagsrummet och hålla mamma och pappa sällskap till bingolotto. Det håller på till 23:30 ikväll så det blir en riktigt uppesittakväll för min del så ni kan förbereda er på massa inlägg.
Nej usch nu gick dörren upp av sig själv här i datarummet, dags att gå. SPOOOKIE.
Lite bilder..



Min ena kissemiss

Kusin David. Han tar bondelivet på allvar!

Utsikt från deras hus, haha!

Lilla Kalle kom och hälsade också.
Busan såg jag ute på åkern, jagade säkert sorkar.

Traktor

Deras mysiga trapp.


HAHA! Glömde berätta det min morbror Kimmo berättade. Han hade vart ute och "plöjt" som det heter ute på åkern. Då blir det ju en massa rader (sträck) i marken. Och det hade sprungit tusentals sorkar där på gångarna. Och bakom traktorn springer både busan och kalle(katterna) och en räv och jagar sorkar. HAHA! Har aldrig skrattat sådär mycket i hela mitt liv när han berättade det. Ni skulle hört. Han sa att räven sprang iväg med sorkarna en och en hela tiden.

Inga kommentarer: