måndag, april 27, 2009

Måndag!

Dålig uppdatering har det blivit här i bloggen. I lördags åkte jag in till Sandviken, först hämtade jag Matilda så hämtade vi upp jessikas syster och en kille som heter Danny i Storvik, sen far vi mot Sandviken där Meliza och Jessika väntade. Piercade hela högen, 3 st i naveln och en i läppen. Sen åkte jag och Meliza till Vallhov och piercade Pervis i ögonbrynet och Jennifer i läppen.
Igår var jag och Meliza ute och gick i högbo, långt som fan runt sjön där. Grillade också, kycklinghamburgare. Sen åkte vi och hämtade upp Kristoffer och åkte runt runt i Sandviken. Sen vart det en snabbis till BJ där det var slagsmål mellan David, jonte och några utländska pojkar. Sen åkte vi till Vallhov och piercade David i läppen.
Åkte förbi korven också, så kom på att han tatuerar. Så har snackat med han och nu har jag ny tattoo på gång. YEAH! Hela låret kommer bli märkt.
Idag vaknade jag upp och har så jävla ont i svanken, började känna av det igårkväll redan men idag är det extremt. Kan knappt stå rakt eller något, inte böjja mig framåt eller något. Så ska väl ta en alvedon eller något, tror ni det hjälper?
Måste iallafall fixa mig nu för 15:30 ska jag ha hämtat upp Meliza, sen åka och hämta Ellan, sen hennes syster för jag ska pierca dom så vi ska köpa smycken och sånt också. Sen blir det shopping med Meliza resten av kvällskvisten!

Inga kommentarer: