tisdag, augusti 31, 2010

100831

Hej! Jag kom innanför dörren för ca 30 minuter sedan och jag håller på och fixar lite här hemma.

Gick upp kl 07:00 i morse, käkade frukost och åkte med T till bussen, sen hämtade föräldrarna upp mig och vi åkte till Gävle sjukhus, när vi var klar där stannade vi på Ikea i valbo, käkade lunch och handlade loss, stannade på Rusta, DollarStore och Lidl i Sandviken på vägen hem. Har köpt dukar, 2 lampor, en byrå till sovrummet (ska ta bort databordet för det är för stort), databord (ett litet svart jag ska ha i vardagsrummet), handdukar, kuddar och massa småsaker som kastruller, stekpanna, spotlightbelysning m.m

Nu fattas det inte mycket innan jag har min drömlägenhet, okej vist skulle man vilja ha en LYX lägenhet men så som jag vill ha det här hemma. 2 nya plastblommor till köksfönstret, svarta klisterlappar som ska upp i toaletten på kaklet, nytapetserat i sovrum och kök (kommer hända om 2 veckor), nytt golv i kök ska läggas om 2 v också. HÄÄÄRLIGT HÄÄÄRLIGT! Jobbigt att jag har så fullt med saker så det är snuskigt, allt är intryckt överalltså lär gå igenom pö om pö i alla garderober.

Nu ska jag försöka lägga undan alla saker jag ska sätta upp i morgon, t ex lampor m.m för i morgon ska jag STORTSTÄDA lägenheten för på Torsdag ska mitt stora databord bort, upp med byrån, nya databordet m.m Kommer snart upp ett riktigt bra erbjudande här på bloggen om en sak jag ska sälja!

Inga kommentarer: