torsdag, mars 19, 2009

Torsdag!

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG!!!

Jag är så GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD! Först var jag jättenervös, satt med en stor klump i halsen på körskolan och hade jätteont i magen och höll på att spy. Efter uppkörnigen kom Lena (trafikskoleläraren, äger även Lenas trafikskola i Sandviken) och mötte upp mig där man börjar och slutar vid uppkörning. Hon frågade hur det gick och jag sa att jag klarade det, fick världens kram sen kom mamma och pappa direkt och det var kramkalas.
Vi åkte till Monrose och åt sen i Sandviken, sen en snabbis in på DollarStore vart det också. Nu är jag hemma och ska göra i ordning lite för strax kommer mitt kusinbarn Andrea hit och en kompis till henne som ska bli piercade. Så det blir uppdatering i andra blogen ikväll. (Http://SandieKorscheck.blogg.se)
Ja justja , glömde berätta att igår fattades det ju 2 rätt för att klara uppskrivningen. Jag kan ju nästan allting så om 1 vecka har jag fått ny tid, så hinner plugga på mer nu under nästa vecka. Jag är så taggad för uppskrivning nu så det finns inte. Och nu är jag jätteglad att jag klarade uppkörningen. Säger GRATTIS till bästa kompis GusstN som klarade uppkörningen idag också.
Nu ska jag städa ihop lite, hörs när tjejerna åkt hem.

Inga kommentarer: