fredag, mars 20, 2009

Fredag!


Godmorgon gott folk! Nu är det fredag och om jag hade haft jobb då jag inte skulle jobbat på helgen skulle jag sagt Åh äntligen fredag. Men nu är det ju inte så eftersom jag är arbetslös. Men kan säga det att vara arbetslös är inte det lättaste heller eftersom man vänder på dygnen, får springa på möten hit och dit, leta jobb hela tiden, söka jobb man verkligen inte vill arbeta med för att man MÅSTE söka ett viss antal jobb i månaden, om man får jobbet får man INTE tacka nej. Så vi arbetslösa har press på oss kan jag lova.
Tillbaka till ledigheten nu. Igår kom GusstN och hämtade mig så åkte vi runt i Hofors, drog en repa till Sandviken så kom hem vid 23:30 tiden ungefär.
Och just nu sitter jag med mitt morgonkaffe och har precis läst alla bloggar, kollat mailen m.m Och snart kommer Gusstn och tar upp mig för vi ska åka och kika runt lite på kläder, vet inte vart men antingen Falun, Gävle eller Sandviken.
Kommer inte hem så sent idag, men vi hörs då! Då ska ni få se lite bilder på det jag, mamma och pappa bakade igår. Ha en bra dag sålänge.

Inga kommentarer: