onsdag, mars 18, 2009

Skitliv....

Jag orkar fan inte mer snart!
Stressiga jävla liv man lever i,är det inte kärleken, svartsjuka, bråk och hopp hit och ditså är det sånna jävla kva av arbetsförmedlingen med att söka jobb hit och ditoch man får inge pengar någonstanns ifrån..sen lär man fixa körkort och hur ska det gå till när det inte finns pengar!?
Gjorde uppskrivningen idag, man ska ha 52 rätt för GODKÄNT, jag fick 50.Vart förbannad som fan över det.Direkt efter uppskrivningen ska man köra från parkeringen då kommer en bil och krockar med mig och pappa.Jag missar massa möten i Sandviken som jag skulle på direkt efter.
Sen kommer man hem nu 22:00 snart och hittar en lapp där man ska laxa ut med 220 kr för uppskrivingen FAST jag redan betalt det i mitt paket jag köpte på trafikskolan.I morgon är det uppkörning som gäller och det ska va betalt senast i morgon, 700 kr det också. Sen lär jag boka nytt teoriprov också och prata med trafikskolan om hur det vart med teorin.Måste sova snart också, och alla skriver på msn, smsar, ringer mig hela tiden!

FAN VA JAG ÄR STRESSAD, skakar som fan nu. Ska upp 06:00 i morgon och jag lär duscha nu innan jag lägger mig! Snart börjar jag gråta.

Inga kommentarer: