tisdag, februari 26, 2008

Hofors igen då.

Åkte ju iväg till Falun i Söndags för att vara hos DillaN till idag. Vi har haft mycket trevligt.
Mötte henne och Tommy (hennes pojkvän) vid tågstationen i Falun, när han hade hoppat på tåget hem till Örebro så drog jag och DillaN och handlade lite där vi såg en kille som hade tatuerat hela ansiktet med tribaler (iaf halva). Sen på kvällen vart det mys med pastaringar i tomatsås (äckligt) och film. Vi båda deckade i soffan efter ha druckit massa vodka.
Vi vaknade vid 11:30 igår (Måndag) och gick upp och fixade oss och tog bussen till stan för att sedan byta buss till Borlänge där vi gick hundra mil till Kim. Träffade Linda en sväng också för hon kom över till Kim också. Hemma hos kim spelade vi Guitar Hero, Resident Evil IV och Condemned: Criminal Origins på hans XBOX 360. Sen drog tiden iväg och vi åkte hem till Falun och gick och åt på donken sen på kvällen/natten vart det film och A I G spelet. Sov inget inatt typ så är aptrött nu.
Idag har vi även vart och lämnat en hel låda med saker DillaN skänkte till Myrorna i Borlänge, hoppas dom blev glad. Det var lite roligt när vi bärde runt på den stora lådan tillsammans i en fullproppad buss till stan och nere på stan på väg till myrorna.
Nu är jag hemma och har vart till tandläkaren på undersökning nyss. Sen har jag ätit pizza med mamma och pappa. Nu blir det att sitta vid datorn ett tag och sen sova tidigt för jag är hur trött som helst.

Tack för några trevliga dagar DillaN. <3

Lägger upp lite bilder också. Tog inte så många men några iaf.



Inga kommentarer: