onsdag, juli 29, 2015

FILMTIPS

Eftersom vädret inte tillåter oss att vara ute på stränder så tänkte jag att när ni väl sitter hemma en regnig dag så har jag tre tips på bra filmer som är värda att se. Har sex till filmer jag kommer skriva om men börjar med dessa tre. 

The Duff handlar om Bianca som är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon "är" sina vänners DUFF (Designated Ugly Fat Friend) så krossars hennes världsbild direkt. För att kunna attrahera drömkillen Toby ber Bianca skolans populäraste kille Wesley som också är hennes granne att bli hennes kärlekscoach. 

Jag tycker denna film var riktigt bra. Det är spänning under hela filmen men som i alla ungdomsfilmer kan man hela tiden nästan se vad som kommer hända. Den är förutsägbar som många filmer är, men värd att se om man gillar high school filmer/ungdomsfilmer. Och denna film stämmer verkligen in på hur det kan vara i olika vännerskretsar. Undra om det finns en Duff i varje vänskapsgrupp?! Se filmen och kommentera vad ni tror och tycker om den. 


The Longest Ride handlar om ett ungt par som flätas samman med en mycket äldre man när han reflekterar tillbaka på en förlorad kärlek medans han sitter fast i en bilolycka. 

Jag tycker inte riktigt att den handlar om det som står ovan. Den var bra men trodde den skulle vara myyyycket bättre men helt klart värd att se. Kärlek, olycklig kärlek, drama, förluster, sånt vi älskar i filmer väl? Man blir både glad och ledsen av denna men som vanligt så är slutet alltid fint. Har inte så mycket att säga om denna då jag inte tycker att beskrivningen stämmer. 


The Wedding Ringer handlar om  Doug Harris som ska gifta sig men har inga vänner, vem ska då vara hans best man, marskalkar och ta hand om svensexan m.m? Han anlitar en Best man via en firma och han därefter ska leta på inte mindre än 7 stycken marskalkar inför bröllopet. Vad är priset värt att betala för att inte skämma ut sig för sin fru och berätta att han inte har vänner?

Vem älskar inte sådana här roliga filmer? Killen är en tönt och ska gifta sig med en vacker men korkad brud, status ? Hans best man och dom andra 7 är ett riktigt härligt gäng och ingenting går som det ska, precis vad man kan vänta sig. En HEL del skratt under denna helgalna roliga film. Ett måste att se. Inga kommentarer: