onsdag, juli 29, 2015

GLOSSYBOX - Juli

Igår hämtade jag ut min Juli box som heter The Travel Edition och den hyllar sommarens resor, allt från städer till stränder. Den är illustrerad  av Jamie Lee Reardin som även designat för Clinique och Dior Beauty. Denna månad var det bara orginalprodukter också av ett värde av: 650 kr.

Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box så har ni länken här: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

I Juli boxen fick jag: 

Glazel Visage - Lip pencil
Ge läpparna en fylligare look och håll läppstiftet på plats med denna härliga läppenna och krämiga konsistens. Jag fick i färgen Rasberry Pink. 
Orginalprodukt: 129kr/st .

Plackers - Micro mint tracel case
Med plackers rengör du enkelt och bekvämt mellan tänderna för ett fräscht leende. Dessa tandtrådsbyglar kommer i en praktisk reseask som är perfekt att ha med i handväska i sommar.
Orginalprodukt: 24kr/paketet (12st)

Hot Makeup - Loose powder eyeshadow
Lösögonskugga som passar alla ögonfärger och tillfällen. Svep över ögonlocket för lätt make upp dagen, eller applicera med en fuktig pensel för en mer intensiv kvällslook.
Orginalprodukt: 69kr/st.

Noxidoxi - Base serum enhancer
Ge din sommarhud en boost med detta vitaminberikade och fuktgivande serum ifrån franska Noxidoxi. Produkten vårdar din hy samtidigt som den minskar porer och jämnar ut hudtonen.
Orginalprodukt: 369 kr/30ml.

Lollipops paris - Lip balm, Délicieuse
Detta läppbalsam från Lollipops Paris är närmast beroendeframkallande och följer med oss överallt i sommar. Doften av vanilj är ljuvlig och läpparna blir omedelbart mjuka och lena.
Orginalprodukt :59 kr/st.
Inga kommentarer: