lördag, september 11, 2010

Jag kommer vänta föralltid på dig!

Allt började våren 2009 då jag hittade den bästa och underbaraste killen jag någonsin mött. Hans ögon fick mig att smälta i vårvindarna, hans läppar var så mjuka mot mina och hans hand i min hand som jag inte ville släppa en ända sekund.

Sommarlovet kom och midsommar närmade sig, en helg i Åland i en stuga var så underbart. Sitta på klipporna med dig och känna din arm runt min. Den sommaren var den bästa i mitt liv och jag såg nästan fram emot den gråa hösten och kalla vintern jag skulle spendera med mitt livs kärlek. Veckorna gick och inte en dag eller natt utan dig. En vecka utan dig när jag var utomlands var en av det värsta sakerna jag gjort i hela mitt liv, en vecka utan dig kändes som flera år.

2 November blev vi inte bara sambos utan vi lovade varandra att dela vår liv tillsammans då du friade till mig och satt ringen på mitt finger. Vintern var kommer och varje kväll tillsammans när snön föll på utsidan av fönstret gjorde mig lycklig, lycklig för att jag var med dig. Allt vi gjorde tillsammans, firare jul, var hos din familj i Stockholm, kryssningar och när vi sprang omkring ute i snön tillsammans och halkade när vi skulle ut och slänga soporna tillsammans.

Allt var perfekt, mitt liv, vår fina lägenhet och vår lilla Alice vi hämtade en solig dag i Januari. Vi flyttade till "vår" nuvarande lägenhet, du var så glad att kunna bo själv, göra vad du ville utan tider av din far du skulle följa. Jag var så glad att dela denna glädje med dig. Sommaren var på väg och du fick sommarlov vi firare med jordgubbstårta jag gjorde, vi åkte 1 vecka till skärgården där vi gick hand i hand på kvällarna, badade tillsammans i havet och var i Åland och åkte till gammla militärbyggnader du var intresserad över, såg hur dina ögon lyste av gläjde som ett barns på julafton och det jag kände var lycka och kärlek.

Sommarlovet började gå mot sitt slut och en fel person började lägga sig i vårt förhållande för att förstöra vilket hon gjorde då det blev 2 stora bråk mellan oss som ledde till att vi blandade i föräldrarna och detta nu ledde till att vi båda är rädd, rädd att mista dom vi hade innan vi fann varandra. Att fortsätta leva utan dig vid min sida kommer jag aldrig kunna acceptera, jag drömmer om att jag står på en bro med klumpen i halsen och vill hoppa, hoppa för att slippa all smärta och framtiden, för en framtid utan dig vid min sida är inget jag vill leva med.

Jag har aldrig älskat något så mycket som jag älskat dig Tobias Piippolainen, du är den första jag någonsin kännt såhär för, mina känslor är så starka för dig och det jag vill är att du ska känna samma för mig som jag för dig. Jag önskar att våra nära och kära kunde acceptera vårt förhållande och stötta istället för att försöka dra isär oss. För tillsammans så klarar vi allt men sålänge du är rädd för vad folk ska tycka så gör du som du säger, tar den lätta utvägen och bor och lever som du egentligen inte vill göra, utan du gör det för att du känner att du måste för att inte miste någon i familjen.

Jag hoppas att du vet att du alltid kommer finnas i mitt hjärta, varje andetag jag andas så känner jag dig, luften som blåser genom mitt hår och snön som faller känner jag dig. Vart jag än kommer befinna mig i världen så kommer jag alltid vaka över dig, vaka över dig och dina nära och kära. JAG ÄLSKAR DIG!


1 kommentar:

sabina sa...

men vännen, vad är det jag läser?
Fan va dtråkigt när det ska komma någonting emellan.
Kan inte ens föreställa mig jhur jobbigt du lär ha det just nu.

<3