tisdag, september 14, 2010

2010-09-14

Godmorgon! Hoppas ni förstår att jag inte orkar blogga 5 inlägg om dagen nu när man inte mår på topp. Igår kom Tobias förbi en kvart och hämtade tandborste sen var jag och röstade så nu har jag det klart. Umgicks med GusstN sen på kvällningen, mådde så in i helvete dåligt så fyfan. Tur att det finns vissa personer som fick mig att skratta lite iallafall men direkt hemma sen så kom tårarna, magklumpen och ensamheten, hatar att vara ensam.

Sitter med ansiktsmask nu och ska snart hoppa in i duschen, ska trycka i en hel flaska med hårinpackning för det är riktigt slitet och torrt nu. Tappar mer hår nu när jag börjat använda TREsemmé shampoo och balsam, tog även sånt som ska bygga upp ens slitna hår men det gör det då inte. Justja, har inte fått svar än heller angående mitt blekmedel som inte blekte något.

Nu skall jag duscha, hääärligt! Fast jobbigt nu när dom bytt ut duschgrejen så det är miljövänligare så det kommer ut luft, duschen låter som fasiken, så får ont i huvudet nästan.

Thank you for making my night great.

1 kommentar:

Jenni sa...

Du tappar nog hår för att du bleker som fan. Du är annars den första människan jag vet som tappat hår av det schampoot, det är ju as bra :) Om det inte hjälper ditt hår så är det förmodligen dött, alltså redan försent att göra något åt. Då kan man bara klippa av det slitna för att få friskt hår igen.