söndag, februari 15, 2009

Söndag!

Åh värdelösa söndagar som jag brukar säga. Men så är det inte idag, det är faktiskt skönt med Söndag. Vet inte varför men på söndagar känns det som att man ska städa, va hemma, ta hand om sig själv och sånt.
Precis det har jag gjort idag! Gick upp vid 11 tiden och kollade på tv, drack kaffe och läste tidningen. Sen vid 13 tiden kokade jag skruvpasta och stekte sojafärs med lök och paprika, blandade i matlagningsgrädde. Blev som köttfärssås fast vegetarisk. Sen kollade jag på MTV lite, X-effect och sen gick jag ner och satt i hårfärg i mitt hår, svart såklart så nu är jag helt kolsvart i huvudet. Känns alltid fräsht. Medans hårfärgen var i så gick jag igenom mina två STORA klädersgarderober, rensade, vikte in allt fint och fixade fint. Dom är proppfulla fast jag har 3 påsar med kläder jag ska skänka bort.
Bilden här är på sidan tog jag nyss med min cam. Jag sitter med handuk på huvudet och har en ansiktsmask i ansiktet. Den har börjat torka nu så ska skölja bort den nu snart. Har också användt brun utan sol och skrubbat kroppen när jag duschade. Så idag har det vart en riktigt hammaspa dag nästan. Ibland tänker jag konstigt. Aja..
Nu är jag redo för en ny vecka med nya tag. Har helt rent i rummet också, städade och gick igenom hela rummet igår. SKÖNT!

Inga kommentarer: