måndag, februari 23, 2009

Måndag! ( Hur min helg varit! )

I Lördag vart det inge uppdatering här, men i senaste inlägget här under skrev jag att jag hade vart ut och sagt hejdå till Amira på morgonen. Efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp och fixade mig och åkte in till Sandviken. Var med Meliza och Kim var med en stund. Sen hände det något som jag aldrig tänker ta upp här, blir bara ledsen och förbannad.

Vart en sväng in till Gävle då på kvällen också. Gick runt ute, kollade på jesusbussen, satt på donken och vid bion. Sen när vi kom hem till Sandviken så fick vi stå 1 timme i världens snöstorm och minus 17 grader ute i bara leggings och (mus i kant) tunika, små conversetygskor och en liten skinnjacka. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ. Till slut kom vi hem till Meliza och drack varm oboy och åt macka. Sen somnade vi gott.
Igår har vi bara kollat på film och myst hela dagen, kom hem rätt sent igår. Runt 22 tiden så när jag kom hem vart det dusch och sova.


Meliza tidigt på morgonen ute och skottar snö.
Nu ska jag göra mat, sen fixa mig och åka till Kungsgården och vara där nån timme. Får se om jag tar med mig datorn, isåfall uppdaterar jag därifrån annars hörs vi ikväll.


Inga kommentarer: