torsdag, december 30, 2010

2010/12/30

Hej! Tänkte bara skriva ett inlägg idag.. Är hos mamma och pappa nu, har sovit här inatt för jag började må riktigt dåligt igår. Förkyld, ont i halsen är en sak men fick hjärtklappningar (som jag jag även haft till och från i 1,5 veckas tid nu). Jag höll på att svimma av flera gånger så bad pappa hämta mig. Sen när vi kollade på tv fick jag panikångestattack, började gråta, kunde inte andas, gjorde ont i hjärtat och tappade känseln i hela kroppen, skakade och blev iskall och trodde jag skulle dö. Svimmade av och mamma och pappa ringde 112, brorsan han komma före ambulansen och då hade jag vaknat men har aldrig i hela mitt liv blivit sådär, hela kroppen skakade och kunde inte andas, hallucinerade också. Fick ta massa EKG m.m och sen sov jag i 12 timmar nu under natten.
Eftersom det här nog bara suttit och väntat på att bryta ut så tror jag det kom nu när jag viste att jag kunde vara trygg när jag var hos föräldrarna. Ambulansmännen sa att jag måste sova på nätterna, jag är ju vaken hela nätterna och sover på dagarna, blir helt fel i hjärnan och att vara vaken flera dygn i rad funkar ju inte, lär få tillbaka dygnsrytm och det tänker jag fixa nu också. Är så glad att brorsan kom, han kunde lugna ner mig när det var som värst då jag inte kunde andas eller något, världens bästa bror har man helt klart och han är utbildad inom det här också så det är skönt!

Nu ska jag hem iallafall och fixa till mig, sen åka till syster Nina som fyller år idag. Ikväll blir det Bingolotto med mamma eftersom jag vann en ny lott på uppesittarkvällen förra veckan. Ha det bäst!

I morgon är det nyår och jag blir nykter, kryssningen tog dö på mig. Skjuts? ring mig!!

Inga kommentarer: