torsdag, december 02, 2010

2010-12-02

Hej! Jag har inte skrivit på några dagar för jag har haft fullt upp och vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att bara berätta vad jag gjort vilket inte intresserar någon av er kanske speciellt mycket då alla vänner har facebook och där är det lätt att slänga ut några rader varje dag.

Aja för er som undrar var jag på kurs igår, arbetsförmedlingen var där och pratade om vad som händer här näst för oss alla, Miroi kursen slutar nu den sista december så sen blir man kallad till möte och då blir det väl praktik, därför blir det nog att börja plugga för mig. Var in till Sandviken och handlade mat också igår med GusstN sen kom jag inte i säng förns 5 i morse, så vaknade 14:00. 

Nu väntar jag på att pappa ska komma hit för att lufta mina element, är 14 grader här inne och så tänker jag inte bo hela vintern. Ska även sätta upp min ljusslinga på balkongen, ta upp julgranen och sätta stjärnor i fönsterna. Ska bli roligt och se vad Alice säger om julgranen, haha! Blir väl klätterställning för henne.. Senare idag ska jag baka också, nougatkaka, ananaspaj och marsipankulor med nougat och nötter i, sen doppad i choklad. Recept och bilder kommer komma upp vart efter jag gjort det. Sen ikväll blir det glögg, pepparkakor, mat och mys med min kusin Annso här hemma..

Nu ska jag hoppa i mjukiskläder sen ringa och kolla om pappa är påväg. Hör senare med massa bilder hur det blev här hemma med julen..

Inga kommentarer: