onsdag, augusti 26, 2015

You ask and I answar..

Vad tycker du mest om, sminka dig eller hålla på med håret? 
Jag har alltid varit intresserad av hår men ju äldre jag blev vart det roligare med smink, men måste jag välja tror jag att jag tar hår. För om håret är snyggt behöver man inge smink och jag har mörka ögonfransar och ögonbryn så. 

Skulle du kunna vara med på Paradise hotel eller Big brother och vilken helst?
Om jag var tvungen att välja på något av dom skulle jag ta Paradise Hotel för då är man i värmen, underbart att ligga och sola och bada hela dagarna imellan man gör saker. På BB är man inlåst i ett hus, skulle nog få lite panik, nog att man är "inlåst" i PH också men inte på samma sätt tycker jag.

Kollar du på Ex on the beach?
Jag kollade lite i början på USA´s Ex on the beach och har även kollat några avsnitt på Svenska men var inget jag vart förtjust i. Kan förstå att det lockar tittare då det blir rejält med drama men jag anser att det här med ex är ett avslutat kapitel i ens liv och man måste nog ha starkt psyke för att orka med att vara med i en sån dramaserie då bråk, irration m.m uppstår hela tiden. 

Kan du skriva om din panikångest?
Fått många frågor angående min panikångest och vet att det är många som vill veta hur det är för mig att leva med det m.m och jag kommer skriva ett inlägg inom kort men just nu mår jag så pass bra att jag vill inte ner och gräva i det, men jag lovar att det kommer. 

Trivs du att bo i en liten stad?
Jag bor i ett litet samhälle som ligger några få mil både mot städer i Dalarna och här i Gävleborg så det är nära överallt här och eftersom man har körkort är det lätt att åka iväg bara. Jag lär väl säga att jag trivs här eftersom jag fortfarande bor kvar efter 26 år men jag har många gånger vart påväg bort från denna håla. Och om jag får jobb på annan ort flyttar jag direkt. Det är många som flyttar härifrån, skaffar utbildning m.m och när dom väl ska skaffa familj kommer dom tillbaka hit. 

Vilken ögonfärg, hårfärg har du och hur lång är du? 
Jag har gröna ögon och chokladbrunt hår (har ungefär samma färg på håret nu som min riktiga hårfärg. Och jag är 178 cm lång. 

Var du på någon festival i sommar?
Nej faktiskt inte men jag såg min absoluta favorit Marilyn Manson live på Gröna Lund i Juni. 

Vem är M du skrivit om?
Jag brukar inte vilja blanda in kärlek i bloggen direkt men M står för Mattias, the love of my life.

Vilken är din favoritserie?
Jag har några stycken men min number one är The Walking dead, annars gillar jag Mistresses, Awkward och Faking it. 

Vilken är din favoritårstid?
Sommaren helt klart men gillar även hösten då den är så otroligt fin med alla färger på löven, solen lyser och det blåser lite. 

Inga kommentarer: