måndag, augusti 03, 2015

BEFORE YOU CLOSE YOUR HEART, LET ME IN..

Godkväll! Känner för att skriva lite om ingenting speciellt. Har nyss kommit hem, har spenderat kvällen med Malin på bilbingo, vann ingenting som vanligt. Det är omöjligt alltså, så mycket man spelat bort och lite man vunnit denna sommar, helt stört vad man kunnat lägga pengarna på istället och sen sitter man och gnäller att man inte har pengar, ens egna fel.

Helgen var iallafall helt okej, fredagen var inge bra alls men lördagen spenderade jag med GusstN, vi träffade Adam en stund i Valbo och före det hängde vi i Sandviken. Igår söndag vart det en vända till Falun för att handla lite.

I morgon , onsdag och torsdag består av möten, hoppas alla kommer gå bra. Har sån beslutsångest över onsdagen också, står mellan två olika grejer att välja mellan, men mer om det när det är klart.

Nu ska jag konka datorn till sovrummet och koppla in i tvn där och se film och förhoppningsvis kunna somna. Senaste dagarna jag har inte kunnat somna förns på morgonen och två veckor bakåt har jag somnat före 02 varje dag, vet inte vad som är fel riktigt. Känner mig så ensam och att spendera kvällarna ensam hemma i tysthet är inte det jag vill. Vill bara hitta min drömprins, vara kär och galen och flytta ifrån denna håla, hitta drömjobbet och börja leva det liv jag alltid drömt om. Finns du där ute drömprinsen? 


Inga kommentarer: