lördag, december 17, 2011

SANDRA KORSCHECK

Jag tänkte berätta lite om mig själv för er.. Dom flesta som jag vet läser känner mig in och utan men till er andra så... jaa!!

Jag heter Sandra Korscheck , är 22 år gammal och är uppväxt och bor i Hofors, ett litet samhälle mellan Gävle och Falun som faktiskt har nästan ALLT, iallafall det viktiga man behöver. Typ en bensinmack, mataffärer, badhus, Gym, skolor och en massa fina sjöar. Jag flyttade hemifrån för ca 2 år sedan då jag varit arbetslös den mesta delen efter jag tog studenten 2008, jag fick Handels & administrations-p, i Hofors ja. 
Sedan ca 1 år tillbaka har jag varit sambo med världens bästa Joakim, han förgyller mina dagar med kärlek och skratt och vi är lyckligare än någonsin efter en hel del saker vi gått igenom tillsammans. Vi bor i en stor fin 2a med våra katter Alice 2 år och våran minsting Peavey 7 månader, hur kan dom små ge så mycket kärlek?!

Sedan i Augusti har jag börjat på en Folkhögskola för att läsa hög Matte, Svenska, Engelska och Psykologi och jag trivs som fisken i vatten. Lärarna, alla nya människor jag lärt känna är helt underbara. Älskar mina brudar så mycket som jag träffar varje dag där i skolan. Iallafall så på fritiden spenderar jag mycket tid åt mina katter, mat och baklagning, Fota, Tatuering & piercing är mitt största intresse och även allt som har med Smink och hår att göra. Klipper en hel del på fritiden och färgar och donar. Det ända jag önskar jag hade var en systemkamera, då hade mitt liv nääääääästan varit komplett. 

Har mycket att skriva men nu har ni fått vetat lite om mig iallafall. Om ni har några frågor så skriv gärna i kommentarsfältet eller skicka mail till Sandylower@hotmail.com , Inga frågor är fel..


Inga kommentarer: