måndag, december 26, 2011

26 December 2011

Hej! Igår kom världens storm här i Hofors, jäklar vad det ligger träd överallt. Låg säkert 100 träd bara på en plätt nere på marken, låg över vägar och allt har blåst iväg. Mamma och pappas flagga, hela skiten har dragits bort. Nu har den avtagit, blåser bara lätt nu..

Gick upp 09 i morse och började ringa runt till Elgiganten för min diskmaskin jag köpte igår, tallrikarna gick inte in i den så ska lämna tillbaka den i morgon och så har jag beställt en som blir hemskickad om 1 vecka, en fullstor. Köpte en bänkdiskmaskin igår, samma som jag har hemma dock ska den säljas då jag vill ha en ny bättre. Men lika bra att ha en stor när man ändå ska punga ut några tusen. 

Idag kommer syrran, hennes Andreas och deras lilla Alfred hem hit till mamma och pappa, Brorsan och hans dotter Wilma kommer också. Så ska busa med mina goungar då. Sen blir det iväg en vända med Jimmy, Malin och Micke för dom ska köpa Xbox. Ikväll ska jag möta upp svärmor och Jockes syster för dom ska släppa av Jocke en bit från Hofors, sen ska dom fortsätta hemåt. Skönt att julen är över och min älskade kommer hem, som jag saknat honom! 

Nu ska jag läsa bloggar. Elen, Internet och telefonerna har inte funkat sen kl 1 inatt, pga stormen.

I love you..

Inga kommentarer: