söndag, augusti 21, 2011

2011-08-21

Hej! Igår höll jag på och städa här hemma och tvätta så blev inge uppdatering, ville ju ha en lugn helg nu innan allvaret börjar i morgon. Kommer bli helt nytt och hoppas jag kommer i samma klass som någon jag känner igen, skolan börjar i morgon, roligt, spännande och nervöst. phuuu..

Igårkväll gjorde vi iallafall hemmagjord pizza, jäste deg och hade på massa tomatsås, mozarella ost och italiensk salami, tomater och basilika. Muuumsigt gott blev det. Nu idag har jag tvättat lite till sen ska jag slänga i min marinerade och fyllda fläskfilé i ugnen nu, fyllt med paprika, röd och gul lök, äpple och lite sånt. Till det blir det klyftpotatis och sen gör man sås av skyn som blir kvar , kokar upp med grädde, muuumsigt gott. Så ska vi spela bingolotto också! 

Sova i tid eftersom jag lär upp i tid i morgon, händer en massa saker. Går inte så länge i skolan, men ska iväg på lite möten före och efter skolan. Hörs senare, om jag vinner något på bingolotto!!

Peavey har blivit så stor. 

1 kommentar:

JD sa...

vad ska du plugga nu? :)

ja visst verkar det spännande!
jag vet dock inte om man skulle ha några speciella ämnen för att komma in, engelska A & B brukar ju vara bra. + tidigare erfarenhet av service yrken.
sen gäller nog mycket hur man är som person, för jag kunde inte komma på info träffen och intervjun utan fick en telefonintervju som lyckades ta mig in ändå ;D hehe!