tisdag, augusti 02, 2011

2011-08-02

Hej! Idag gick jag upp vid 08:00 tiden och ringde hälsocentralen för jag har varit förkyld i 3 månader och användt nässpray till och från och det har inte hjälp. Senaste 1,5 månaden har det luktat var i näsan när jag drar in och ont i halsen, haft feber till och från och hostar hela tiden och haft huvudvärk och speciellt i tinnen , käken och ända upp i öronen så igår bestämde jag mig att kika upp vad som är fel. Fick tid till kl:10.00 så fick ta prov m.m och det visade sig att det är lite allvarligare än vanlig Bihåleinflammation, så läkaren har skickat remiss till Gävle röntgen för att röntga bihålerna för att sedan utföra en mindre "operation". Dom ska in igenom öronen och näsan för att ta hål på något för att sedan spola rent. 

Det har gått så pass långt att det fyllts mer var ända till öronen, inte undra på att jag haft så ont i huvudet m.m och förkylningen inte gått över. Hoppas jag får tid fort så jag kan sova utan 10 kuddar för att hålla huvudet högt så man kan andas och slippa att vara helt täppt i näsan, över 3 månader är jobbigt kan jag säga. 

Annars idag har jag varit hos psykologen, första gången på 1 månad nu. Hade mycket att prata om och gud så skönt att träffa Mona igen, hon har gett mig mitt liv tillbaka. Tabletterna jag äter nu funkar hur bra som helst, för 1 månad sedan kunde jag knappt gå in i en affär utan att svimma av nästan. NU, åkte tunnelbana, sprang runt bland hundratals människor på T-centralen, kör bil och känner inte av några panikångestattacker alls. Hoppas det förblir så, jag är glad... och lycklig!! 


1 kommentar:

Hanna sa...

Härligt och hitta din fina vackra blogg.
Du ska se att det kommer gå bra hos läkarna efter rönken.

Visst är det skönt att prata med folk när man mår dåligt.
Jag har ju samtal i sandviken på vuxen psyk. Så jag vet hur det är att ha samtal som stöd.