söndag, januari 23, 2011

23 Januari 2011

Hej! Idag gick jag upp runt 11 tiden. Har inte gjort så mycket mer än att städat idag. Från topp till tå hela lägenheten, bytt alla ljus, dukar, handdukar, dammtorkat, dammsugit och torka golven, Gjort rent skafferiet och skrubbat duschdörrarna så dom glänser. Nu är det riktigt hemtrevligt här.

Vet inte vad som händer nu ikväll. Får se om jag ska tjata över Micke, Max och Malin på en film senare men nu snart blir det kaffe för mamma och hennes kompis kommer över för dom har varit ute och gått. Måste bara säga också att ni förstår vad jag längtar tills man får åka hem till min syster och hennes kille och hälsa på lilla Alfred som föddes i Tisdags, ska bli så roligt och få se den lilla prinsen. 

Kommer upp några inlägg under kvällen som är tidsinställda. Och till er som undrar har jag INTE suttit på cykeln idag. Som jag skrev i tidigare inlägg, det får bli i morgon och hela veckan, stenhård träning och bara nyttigt ska ner i magen. 
Såhär skulle jag aldrig sitta när jag städar..
Ibland är det jobbigt men när man väl satt igång så går det hur bra som helst,
plus att det är så skönt när det är klart och fint.

1 kommentar:

Trogen bloggläsare sa...

Tycker du ska ha fler helkroppsbilder på din blogg! :) Har bara sett bilder på ditt ansikte, vore roligt med en "hel" bild!