tisdag, maj 26, 2009

Tisdag!

Igår piercade jag Nine och Sandra i Hofors och två tjejer som kom från Valbo till Sandviken. Var med Meliza, Sandra, Matilda och älsklingen hela dagen. Vid 17:00 tiden såg vi fullt med ambulanser, brandbilar å poliser i Sandviken, alla biler (ink. VI) fick åka omvägar för att komma fram. Senare på kvällen fick vi höra att det är vår lilla vän Rasmus pappa Tony Jansson som körde med sin motorcykel, han skulle köpa mjölk och det kommer en bil och gör en vänstersväng då Tony kommer i hööög fart. Tony klarade sig inte.

Vila i Frid Tony Jansson!

Massa ljus tända och blommor, Rasmus vi tänker på dig.
Du är vår lilla skitunge, glömmer aldrig när jag piercade dig i ögonbrynet.
Var rädd att din mamma skulle bli arg på mig.
Din pappa vakar över dig på andra sidan!
En timme efter olyckan där Rasmus pappa Tony omkom så hade vi skjutsat hem älsklingen och skulle precis åka och hämta han. Då kommer vi och kör vid badhuset i Sandviken då det är en bil som kör framför oss som snackar i mobilen och håller på med sin unge i baksätet (bakom henne). Hon ser inte att bilen framför henne som är en man och kvinna har stannat för att släppa förbi folk på övergångsstället vid Coop (enen). Så hon kör rakt in i den bilen i ca 60 och studsar tillbaka på oss så det blir en 3 bils krock. Vi alla åkte in vid parkeringen vid enen och går ur bilarna, på min bil är det inte mycket skada, tjejen och ungens bil som är en liten H- atos är helt mos fram och hon får inte ut ungen för dörrarna går inte att öppna. Mannen och kvinnan har ont i nacken. Tog en kvart-20 minuter innan ambulanser, poliser och brandbilar kommer.
Orkar inte skriva om allting förutom att tjejen å ungen tar inte på sig skulden och herregud, jag höll på att svimma av och gjorde skitont i nacken av smällen så dom satt på mig nackskydd och spände fast hela mig på en bräda sen fick jag åka ambulans till Gävle akut, där ville dom ta massa prover och klippa upp mina kläder för röntgen men det ville jag inte, så dom släppte loss mig och kände överallt, men jag ville inte röntga så jag slapp. haha, idag har jag skitont i nacken å ryggen. Iallafall, Matilda och Sandra tog min bilnyckel och ringde mamma och pappa så dom kom till Gävle sjukhus. Så kom Peppe, Petter, Matilda, Sandra och älsklingen in till Gävle sjukhus också. Min älskling hade slagit rekord på att cykla från Stensätra till stan på nån minut, stackarn blev orolig.
Väl i Gävle så fick jag köra volvon efter mycket OM och MEN eftersom jag var chockad. Sen åkte i alla och åt glass ute vid donken, sen åkte mamma, papp, matilda, sandra, peppe och petter hem till Hofors och jag, älsklingen och Meliza åkte till BJ och träffade Johannes. Sen åkte jag och Meliza och kollade där Tony dog, massa folk, massa ljus och blommor. Träffade Pervis och Tobbe också så snackade med dom.
På vägen hem till Hofors fick jag slå i en tvärnit för ett rådjur som hoppade framför bilen, trött var jag och hade jag inte stannat hade jag kört på stackars bambi också. Eller bambi var en hjort va? Aja, den stog stilla 2 meter framför bilen innan den hoppade vidare.
Vilken jävla dag alltså, vaknade vid 12:30 idag. SKönt att sova ut. Har precis fixat bilens ljus med pappa och ska snart åka iväg och pierca Nine´s kompis i läppen. Sen ska jag tjata på älsklingen att han ska komma hit idag. Saknar han hela tiden, jobbigt att vara utan honom. Räcker med att vara utan han 2 dagar på 26 dagar.

Inga kommentarer: