tisdag, januari 26, 2016

GLOSSYBOX - Januari

Idag hämtade jag ut året första Glossybox, fick bra grejer men önskar det hade varit mer smink än hudvård för man har fått så mycket av det på senaste tiden och man hinner knappt börja testa dom nya innan det kommer mer nytt men det var prisvärda grejer denna gång och jag älskar att man fick en Beauty sponge (makupsvamp). 

Är du sugen på att läsa mer om Glossybox, börja prenumenera eller varför inte ge bort i present. Kika då in här: https://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4I Januari boxen fick jag detta :

Mememe Cosmetics - Lip glide, playful peach
Lip glide har en superpigmenterad formula med matt finsh - du får en intensiv färg med fantastiska hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applicera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppenna i ett. 
Orginalprodukt : 69 kr/st 

Nicka K - Fx airbruch beauty sponge
Makeupsvamp med ergonomiskt greopp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den bredare botten till större områden och toppen för att komma åt alla vrår. 
Orginalprodukt: 69kr/st

Roylal Apothic - Holland park cream ,Créme body moisturizer
Djupt återfukatande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden. 
Orginalprodukt: 269kr/240 ml

Cetaphil - Gentle skin cleanser
Djupt återfuktande bodylotion som är Cetaphils mest välkända produkt. Huden rengörs utan att rubba dess naturliga fetter. Använd med eller utan vatten för att effektivt lösa upp smuts och makeup.
Orginalprodukt: 99kr/236 ml

Noa Relaxation - Relaxationdryck
Stilla relaxtionsdryck som kombinerar modern forskning med tusenåriga traditioner. De aktiva ingrediensera I-teanin från 15 koppar grönt te och melissa bidrar till minskad stress och ökat fokus, utan att göra dig trött. 
Orginalprodukt : 29kr/ 3,14 dl

Toms - Nellie Dellies mörk choklad - Bonus
God och fyllig mörk choklad med en djup och intensiv smak. Sötad från steviaplantan och ett högt innehåll av kostfiber. Innehåller 70 % procent kakao och naturligt kakaosmör. Naturligt gott utan tillsatt socker.
Orginalprodukt: 12kr /35 g

Inga kommentarer: