lördag, december 29, 2012

ÅRET 2012

Här kommer lite bilder och text om året som gått. Hiss eller diss, I dont care! Alla bilder är inte i ordning men en liten resumé har ni här iallafall.. 

(Klicka på bilderna för att se större)
 I början av året gick jag från att ha svart långt hår, till att bli blond och brunhårig. Sommaren kom och jag bestämmde mig för snelugg och sidecut, jag vågade raka av en hel drös med hår. Kände mig stolt då mitt hår alltid vart viktigt. Nu sitter jag här ett halvår senare och har fortfarande sidecut och blond och brunhårig.
 Jag spenderade många dagar i fina Åland som jag älskar, affärerna, klipporna och folket. Jag fick även en bil i födelsedagspresent, världens finaste Audi A4 2,6, en vit som jag är så nöjd med. Vart två tatueringar detta år, en bakom örat som står för mina föräldrars första bokstad i namnet, sen en på fingret.
Har spenderat många timmar med Emelie, säg något vi inte gjort hela våren, sommaren och hösten. Herrejissus, allt från att sova i bilen på vintern på skolparkeringen till alla nätter ute på äventyr. 
 Hela ledigheten på sommaren bestod av att ta hand om tre små kattungar som inte hade någon mamma. Matade dom genom flaska och när det var dags att ge iväg dom bestämde sig min kompis Malin att ta två av dom och den tredje bestämde jag mig för att behålla, så Manfred och Maja bor hos Malin och Stewart bor med mig , Alice och Peavey.
 Jag spenderade många timmar att va ute och fota folk och Eva lärde mig göra riktigt fina cupcakes, så en hel del baka har det blivit. Joakim (bilden till höger) bestämde oss för att flytta ifrån varandra så sen i somras har jag bott själv. Fortsatt plugga på hösten och gick med i en Tanzania grupp, kom fyra lärare från Njombe i Tanzania och besökte vår skola och vi tog med dom till Stockholm, hade en Tanzaniakväll på skolan och vi ska besöka dom i vår i Afrika.
Nu är det snart nytt år, jag har hittat min kärlek Jonas och jag mår hur bra som helst. Är lycklig, dagarna är dom bästa jag någonsin upplevt. Skolan fortsätter och går bra och jag ser fram emot nästa år.

Inga kommentarer: