lördag, december 01, 2012

2012-12-01

1 December idag
Nu är det 23 dagar kvar tills julafton är här för att firas av en anledning jag inte förstår, men så djupt inom jesus m.m ska vi inte gå. Jag är inte mycket för jul något mer då man är vuxen, bott själv i 5 år och  bara åkt ner till föräldrarna för att syskonbarnen ska få en in julafton med klappar och träffa tomte, precis som det var när man själv var liten. 

Idag vaknade jag upp sjuk, mina halsmandlar är stora som cocosnötter, jag är förkyld, febrig, frossa och känner mig allmänt hängig. Det är 40 cm snö ute och det blir väl mer, ska bli runt en 20 minus mot kvällen också. Tur jag har världens snällaste föräldrar som ska komma med hemmalagad mat, te och honung åt mig. Sen ska grannen komma över och försöka få ordning på mina bärbara dator som krashat ihop totalt, hoppas den kommer igång. 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina fina älsklingsmissar, dom förgyller min vardag fast jag är orolig över Peavey som förlorar vikt hela tiden, han har gått ner från 4,5 kg till 2,5 sen Joakim flyttade i somras. Stackars lilla älskling, men jag försöker göda upp han lite. Ha det bra så länge gott folk! 

Stewart och jag igår, han växer så det knakar lilleman!

Inga kommentarer: