måndag, oktober 12, 2015

GLOSSYBOX

Hej allesammans! Jag vill återigen tipsa er om Glossybox. Många av er vet säkert va det är men för er som inte vet så får man hem en jättefin låda som man kan förvara saker i sen, i den är det 5 st dyra skönhetsprodukter, allt från smink från Make up store till nagellack, sminkborstar , hårprodukter, ansiktsmasker m.m till ett värde av ca 1000 kr varje månad för endast 139 kr. Man kan välja olika alternativ av betalning, jag har så att dom drar ifrån mitt konto varje månad, en löpande prenumation som det heter och man kan enkelt logga in och säga upp när man vill. Allt är på svenska och hur smidigt som helst.
 
Sen tänker vissa "Ja men man kanske får produkter man ej gillar en månad." och ja det kan hända men oftast är det minst 1 produkt man starkt kommer älska och då kan man ju enkelt sälja iväg det andra och tjäna in en slant, ge bort till sin mamma, syster eller vän och göra någon glad. Jag har varit supernöjd med allt jag fått, roligt att testa på produkter man aldrig vetat om tidigare och jag brukar inte gå och köpa ögonskugga , nagellack , dyra sminkborstar eller dyra läppstift annars så kanske man får ett hemskickat i sin Glossybox blir man suuuuuperglad, jag längtar varje månad efter min box.
 
Och det som är superbra är att, efter varje månad kan man recensera produkterna på deras hemsida där man loggar in och få glossydots vilket gör att man till slut efter några boxar kommer kunna växla in sina poäng mot en gratisbox.
 
Jag kände först att "Nej jag vill inte betala 139 kr i månaden", men oh my god, jag kommer seriöst ALDRIG sluta prenumenera på detta. Är de bästa varje månad och jag bara älskar det.
Supersmidigt, enkelt och bra grejer och lådorna kan man göra mycket med sen. Är ni sugna, kika in på sidan i alla fall och läs runt lite, kolla på Youtube på folk som gör videos på det.
 
 

 

Inga kommentarer: