tisdag, juni 16, 2015

SAME EVERY YEAR

Vid denna tid varje sommar börjar tankarna samlas inom ett ämne och jag ställer mig frågan precis varje år. Var det rätt beslut jag tog? Mitt liv hade sett helt annorlunda ut nu om jag hade valt att behålla barnet jag bar på. Jag hör min telefon ringa ifrån sovrummet men jag vill inte gå och svara, utan jag vill sitta här och fortsätta låta mina fingrar trycka in på tangenterna vad som vill ut ifrån mitt huvud.

Runt denna tid för 3 år sedan skulle jag blivit mamma till en tjej. En tjej jag fått bekräftad av en person att hon kommer komma när tiden är inne, en tjej som såg den här lilla flickan med mörkt hår ligga i min famn. Hon sa att hon inte är arg utan att när tiden är inne så kommer hon komma igen. Ni tror säkert att jag är helt sinnessjuk som tror på det övernaturliga men när jag satt med denna kvinna och hon berättade dessa saker till mig så kände jag ett lugn jag tidigare inte gjort. Jag kommer en dag få träffa dig!

Jag längtar verkligen efter att få barn men jag vet att när tiden är rätt så kommer det nog också. Och tills den dagen ska jag försöka se att jag gjorde rätt val.

Inga kommentarer: