söndag, juni 28, 2015

GLOSSYBOX - Juni

I Fredags kom min Glossybox, och över min förvånad så knackade postombudet på dörren och gav mig den. Denna gång fick jag med 2 saker som jag gillade som jag testat under helgen vilket var en hårspray som passade perfekt att använda till att hålla ögonbrynen på plats och även ett cheek and lip tint, har användt den både på kinderna och läpparna och den gav en matt fin nyans om höll bra., ska testa ögonskuggan också men lär få ett tillfälle att använda färg först då den är lila.

Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box så har ni länken här:  http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

Juni boxen gillade jag inte så mycket, så kommer inte skriva om allting. Men man fick med:
 Sebastian Professional Hårspray, 2 stycken nagellack från Yves Rocher och färgerna var inte alls min stil så kommer ge bort dom. Fick ett litet arkmed Lulu DK tattoos, Elisabeth Mott körsbärs-luktande röda matta tint för läppar och kinder och Medusa´s Make-up ögonskugga i färgen "Maneater" , alltså lila. 

Det jag dock gillade i boxen var att man fick 2 månader gratis serier, filmer m.m ifrån Viaplay direkt i surfplattan, mobilen, datorn, tvn så den kommer jag utnyttja mot hösten för man har någon månad på sig för att använda den.


Inga kommentarer: