söndag, maj 08, 2011

2011-05-08

Hej! Igår var jag, Joakim och Malin in på Crusingen i Gävle. En massa folk, fylla och snygga bilar, dock lika många INTE så snygga bilar som snygga. haha! Carro kom och umgicks med oss också. Kom hem i tid för vi orkade inte vara kvar så runt halv ett var vi sängen redan. 

Idag har vi småstädat här hemma, ska åka iväg till Sandviken nu hem till Emelie och Thure och umgås lite sen hem och kolla på Big Brother, kan bli spännande ikväll vilken som åker ut. Antingen blir det Gurkan eller Katerina tror jag, Peter sitter nog säkert men om jag får välja i ordning blir det såhär : Peter, Gurkan, Madelene, Katarina, Martin, Sara, Christian och Simon ska vinna hela Big brother 2011, han är en VÄRDIG vinnare. Han har umgåtts med ALLA där i huset, inte snackat skit om folk, han hjälper till med ALLTING , är snäll, inte uppkäftig, alltid på bra humör m.m Simon är min favorit, helt klart. Vilken är eran favorit?

Nej nu lär jag dra mig, helt inne i Big Brother, haha. En sak till är Fest i hela huset låten, den har fassnat i mitt huvud, INTE okej, eller? 


1 kommentar:

Jenni sa...

Min favorit är också Simon! :) Gurkan är helt sjukt falsk, fyfan jag tål inte honom sedan han var med i Robinson. Men han är ganska rolig att titta på.