fredag, juli 13, 2007

Veckan!



Denna vecka är då snart slut. Klockan har slagit 02:40 nyss och det är ny dag. Alltså Fredag. Det är även Fredagen den 13 idag. Men ingen otur har man haft hittils iaf. Vad jag kommer ihåg har jag aldrig haft någon särskild otur på dom dagarna i mitt liv.

Den här veckan har jag sovit hos Caroliné i Born i Hofors. Men har tagit moppen hem en gång iaf och pratat lite med mamma och pappa. Men imorgon kommer hennes pappa hem igen efter att varit ute med sin tjej hela veckan på semester i Sverige. Så då blir det att packa ihop datorn och åka hemmåt.

Vad har vi gjort i veckan då?

Måndagen då jag kom hit så fixade vi igång våra bärbara datorer i vardagsrummet så vi kunde sitta här mitt emot 50tums tv-n som sitter på väggen. Vi beställde pizza med hemkörning men dom var så äckliga så man kunde inte äta dom typ. Vi var vaken hela natten mot tisdagen. Kollade på film och satt vid datorerna. Tisdagen var ganska jobbig pga att man inte sov ett blund den natten.

Tisdag så om Linda och Kim ifrån Borlänge hit till DillaN. Dom går i hennes klass. Kim har jag pratat med förrut men det var kul att träffa dom båda två. Helt underbara båda två. Det var alokohol på kvällen och vi hade en mycket trevlig kväll. Min älskling om också hit och Mattias och Mikael var också här.

Onsdagen var man helt slut i kroppen för inge mycket sömn natten till onsdagen heller. Men vi pallrade oss alla upp iaf. Kim och Linda tog tåget hem på eftermiddagen och jag, Caroliné, Mikael och Mattias satt ihop X-box spelet så vi kunde lira Halo. Sen hela kvällen gick åt att spela halo och kolla på film. Carolinés bror kom hit också för att sova här. Han skulle upp vid 06:00 för att jobba på VVS. Så jag och Caroliné satt uppe och väntade tills 07:00 tills han skulle till jobbet. Sen gick vi och la oss.

Torsdag så var vi trötta som gnuar när vi vaknade efter typ några timmars sömn ifrån onsdagen. Det vart att spela Halo hela dagen. Jag var hem en snabbis med lite kläder och pratade med mamma och pappa om min födelsedag som är nu på måndag den 16 Juli. Då blir jag 18 år fylda. Grattis på mig själv. Jag ska även jobba hela nästa vecka på Ovako Steel i Hofors. Tjäna lite money är inte alls fel. Körkort snart också.

Fredag nu och jag ska sova om några timmar. Klockan är nu 03:00. Micke sitter och spelar på sin dator han har med sig. Caroliné springer runt och pratar i hemtelefonen. Och jag sitter här. Imorgon blir det storstädning innan Carolinés pappa kommer hem. Sen ska jag åka hem.

Peeeace...

Inga kommentarer: