måndag, november 02, 2015

GLOSSYBOX - Oktober

Idag hämtade jag ut min Glossybox, fick riktigt prisvärda grejer och är nöjd än så länge, ska bli roligt att testa dessa produkter och jag satt på mig det flytande läppstiftet direkt, såååå fint och mjuk konsistens. Om du är sugen på att läsa mer om Glossybox finns det information under den katergorin till vänster här i bloggen och ni kan även kika in via denna länk för att komma till deras hemsida och börja prenumenera direkt eller varför inte önska sig några månaders Glossybox i julklapp. https://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

I Oktober boxen fick jag detta:

Talika -  Photo-Hydra Day
Innovativ dagkräm som är den första djupt återfuktande behandlingen inspirerad av ljusterapi. Energi från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Applicera efter rengöring på morgonen. 
Orginalprodukt: 359 kr/ 30 ml. (Detta var en orginalprodukt)

Elizabeth Mott - All Day Colour Lip Lacquer
Nytt högpigmenterat flytande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager.
Orginalprodukt: 219 kr/5g (Detta var 3g)

Emité Make Up - Diamond Heart Base Primer
utslätande och färgkorrigerande primer som kan användas för att ge huden mer lyster och under din foundation för en mer hållbar makeup. Den guldfärgande Diamond-partikeln reflekterar ljus som får huden att stråla. 
Orginalprodukt: 340 kr / 35 ml (Detta var 15 ml)

DAX -  Alcogel Sweet Raspberry
DAX lanserar i höst den här underbara söta rosa handdesinfektionen med doft av sommarhallon. Håller dina händer rena och fräscha även när du inte har tillgång till tvål och vatten. Passar perfekt i handväskan. 
Orginalprodukt: 38kr/50ml (Detta var orginalprodukt)

ELNETT - Volume Exess 
Elnett är en tidlös klassiker och har sedan 1960 varit ett förstahandsval hos såväl professionella hårstylister som i hemmen. Skaka väl och spraya håret från 30 cm avstånd. Gör om proceduren för extra volym. 
Orginalprodukt: 29 kr/75 ml ( Detta var en orginalprodukt)Inga kommentarer: