tisdag, november 17, 2015

6 Saker jag stör mig på.

Ofentliga toaletter, att inte killar som ej kan pricka hålet inte sätter sig ner, så snuskigt när man går in på en toa någonstanns och det är kissdroppar på hela ringen och golvet. USCH..

Betongväggar, vaaaaarför? Man kan inte spika in en spik bara utan då lär man antingen som 26 årig tjej äga en borrmaskin med alla tillbehör eller ringa sin pappa om hjälp som har grejer till det. Och det är jobbigt att borra i betong och sen möter man en sten och så lär man flytta och börjar borra någon annanstans, vilket leder till hundra hål i väggen. 

Mandarin/Apelsin/citron, Ni vet när man skär i en frukt och det blir en stråle rakt in i ögat som svider. 
Fråga är ju varför det alltid kommer mitt i ögat?!

Pannlapp (Grytlapp?), När man ska ta ut något ifrån ugnen, har ni tänkt på att om man använder en liten fyrkantig pannlapp , då lär man alltid ha två stycken för att det ej ska bli varmt igenom, värdelöst. 

Ordet "Yaaaz", ordet används mycket bland youtubers och jag tål det inte. yaaaas, yaaaas, NEJ nej nej, det är värre än folk som säger LOL. 

Människor, folk säger så ofta att dom finns för en och man kan lita på dom, att man kan prata med allt med dom sen när man verkligen behöver dom, alltså verkligen behöver hjälp när det är akut, då är dom helt hjärndöd och inte alls villiga att hjälpa till. Något sånt litet man kanske ber om kan betyda så oerhört mycket för en. Vissa saker är så sjukt irriterande att personen inte ens kan ställa upp på, en annan skulle gjort det direkt. Men i efterhand vet man ju hur mycket man egentligen är värd för den personen. 


-Allergic?
-Yes
-To what?
-...PeopleInga kommentarer: