fredag, mars 09, 2012

2012-03-09

Hej! Hur har ni haft det? Har ej skrivit på ett par dagar, haft fullt upp med skolan och läkarbesök. Har fått diagnosen Tietze syndrom, det är en infektion i musklerna mellan revbenen. Så har så jäkla ont hela tiden, hugger, sticker och värker hur man än sitter,går eller har kroppen. Känslan man har är som när folk får hjärtinfarkt när det väl sätter igång och gör ont, mellan dom stora anfallen så funkar det att bara andas lugnt så försvinner det efter ett tag. Dock tar paniken över när man börjar känna att det spänner och gör ont i hela bröstkorgen, panikångestattack- välkommen! Dock vet jag nu att det är ofarligt så går bättre, väntar nu bara på besked om kortisonsprutor in mellan revbenen och en 10 dagars kur med tabletter. Vi får se.

Lite dåliga saker till roliga saker....
Joakim kom till skolan idag och åt lunch med mig på restaurangen. Sen åkte vi så jag hämtade ut paket, var hårprodukter. Tänkte börja köra inlägg om vad jag använder för produkter, till hår, smink och huden. Köpte en hel del saker igår när jag spenderade eftermiddagen i Valbo köpcentrum med Bettan, Hannah och Elin.


Nu håller jag och Joakim på med mat, potatisgratäng med kött och sallad. Har även gjort HALLONCHEESCAKE idag, muuumsigt gott så den är i frysen nu. Brukar göra blåbär, och ha på kräm över hela över så det blir som ett lager men ringlade på hallonkräm nu och satt på hallon. Ska äta snart sen se på tv och mysa hela kvällen, Joakim är ledig idag. 

Klar för att frysas och ätas på Söndag hos mamma och pappa.

Inga kommentarer: