tisdag, februari 01, 2011

1 Februari 2011

Godmorgon! Denna natt har varit helt åt helvete, gick och la mig runt tolv tiden och då låg febern på 39,6. Hade tagit nässpray då jag är jääääätteförkyld och även sugit på halstablett. 2 Alvedon hade åkt ner också.
Vid 02.00 tiden började jag vakna till var 5e minut knappt att jag skrek rakt ut och snurrade omkring i sängen, jag hade så ont i huvudet att jag inte kunde stänga ögonen för det strålade ut värk så hade panik. Låg och skrek älskling och mamma medans jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Runt halv 4 bestämde jag mig efter att ha legat och försökt blundat med huvudvärken, halsen som hostar och näsan som rinner och är igentäpt att jag skulle gå upp och ta mer alvedon och nässpray, hinner inte mer än sätta mig på kanten vid sängen så spyr jag ut över golvet. Tar mig till toan och spyr igen och tar febern, 40,5 låg den på då. Hela kroppen värkte, ringde mamma och hon tänkte komma hit men jag pratade med henne i 1 timme i telefon nästan tills jag la mig igen, då efter 1 timme kunde jag somna lite då febern började gå ner och huvudvärken släppte. 

Jag skulle helst vilja ta en dusch nu, försöka äta nyponsoppa med glass och se på tv hela dagen men jag ska nog be mamma hämta mig för det känns bäst att vara där nere hos föräldrarna ifall jag får sådär mycket feber igen, inte roligt och jag ska bli frisk nu. Så blir inge mer uppdatering här idag, vi får se när jag skriver igen. Ha det bra så länge!


Liten Sandra..

Inga kommentarer: