måndag, januari 28, 2008

Bara så ni vet......


Ni ska veta att varken jag eller Richard bryr oss om erat snack och erat jävla liv ni lever i. Vi är vuxna nog att veta vad som är rätt och fel. Men det är tydligen inte ni. Jag kommer inte skriva massa här på bloggen för det är bara onödigt.

Men ni kan då fan inte ha mycket för er som bryr om det här så mycket som ni verkar göra. Det roliga är att ni säger att ni inte bryr er men det märks att ni gör det. Fortsätter ni så här så är det fan synd om er. Att ni orkar irritera upp er på oss. Vafan, ut och shoppa kleeeeeeeder och ät reeeeekmacka på nått fik i gammla stan tills ni blir kreeeekbeeeeneeeeegna. Ni som inte fattar deras dialek kommer en översättning här.. ( Ut och shoppa lite klÄder och Ät rÄckmacka på nått fik i gammla stan tills ni blir kräkbenägen. )

Ha det bra småbarn. En dag kommer ni också förstå vad som är rätt och fel, hoppas det blir snart annars kommer väl jorden gå under. Puss å kram på er.

Justja, en sak till. Det är MYCKET ROLIGT att ni snackar så mycket om mig och Richard, vi gillar att få uppmärksamhet av yngre. Lungt, vi vet att vi är populära. :*

1 kommentar:

Anonym sa...

Asså palla helt seiöst. Jag skiter väl i hn bryr mig inte ens. jag har ju fan sagt att jag inte ska skriva mer om han för att jag inte pallar men uppenbarligen så fattar inte du det. Men visst fortsätt va omogen och töntig du. medans ni sitter och bråkar och ältar massa gammalt skit så går vi i sthlm vidare.