onsdag, september 19, 2007

Kan ej se..


Jag är så trött i hela huvudet att jag knappt inte ser nå mer. 2 timmars sömn sen i måndags är jobbigt, speciellt när man har varit ute och ränt överallt hela dagen idag. Och igår åkte man till Sandviken då och va där. Jag måste ta en huvudvärkstablett, duscha och sova känns det som. Orkar inte hålla ögonen vaken länge till. Har klarat av att vara vaken i en hel vecka hos DillaN i somras, men sen låg jag hemma i feber och va helt död i kanske 2 veckor efteråt.
Känns som jag måste göra klart mitt arbete om Självmord men har ingen lust att arbeta med det nu. Sen har jag ett arbete som skulle vara inlämnat idag, men eftersom jag var sjuk och inte var till skolan i Fredags fick jag det inte förns idag. Sen lär jag hålla på med Projektarbetet och skriva om demokratin och sånt i ett valfritt Land, då jag valt KUBA.
Känns som om jag inte orkar arbete med något av det här nu, skulle helt vilja ha en riktigt bra bok och en stor kopp varm oboy och sitta nere invirvlad i mitt sköna täcke och slappna av.
Men vem har sagt att livet är lätt?
Man kan inte alltid få som man vill..
Kämpa Sandie, kämpa..

Inga kommentarer: