tisdag, september 11, 2007

Dom staffar oss...

Hur jävla mycket har jag och Richard inte kämpat med den där jävla Kafeterian?
I två år har vi handlat flera gånger per vecka, vi har skrivit schema om vilka som ska stå vilka dagar, vi har räknat och gått upp med pengarna en gång i månaden till komunen.
Vi har ställt upp och bakat 40 sockerkakor på två dagar i skolan, tänk att en sockerkaka är inne i ugnen i 30 minuter minst, det tog timmar både i skolan och hemma. Vi har struntat i massa lektioner för att vi skulle kunna fixa och stå i kafeterian när ingen annan stälde upp. Så vi ligger efter sen andra året i några ämnen vi måste ta igen nu sista året då vi redan har så fullt upp.

Och va får vi för det? En massa jävla skit och att lärarna inte orkar bry sig om vår resa klassen ska få göra för pengarna. Vi fick till och med börja på MINUS 10 000 kronor.
Och det får vi inte änns tillbaka.. Så jävla irriterad jag var i skolan idag när lärarna gnällde och sa att vi ska åka på Eckerö linjen. Det kostar 40 kr tur och retur. 2 timmar dit och 2 timmar hem, då är det buss och allt med ifrån sandviken till båten och ifrån båten till Sandviken.

Blir så jävla förbannad, blir arg och ledsen hur dom behandlar oss. Jag och Elin har snackat om en kryssning med lite lyxigare hytter, tre rätters middag, frukost och gående bord på Birka Paradise båten nu om två veckor. Vi har kolla allt hur mycket det skulle kosta och allting.
Och det får vi inte göra? Varför inte.. Neej, vissa lärare mår dåligt för så dom orkar inte åka med. Men då borde dom istället för att sitta och säga hur dom mår till oss så borde dom sjukskriva sig. Och dom andra har gått hem för dom har fått barn. Vi har inte änns en rektor på skolan. Gör mig så jävla sur det här.

Vi har tjänat ihop pengarna, vi ska bestämma vart vi ska åka. Vi hade planer att gå upp och se uppe vid kaptenen och kollat hur allt funkar där och ha lektioner i konferansrum. Men det skiter väl sig nu när lärarna får bestämma. Varför straffar dom oss? Och om vi inte gör nått för pengarna så kommer dom lägga det i HP´s budgettskassa.



Ska bli skönt att slippa den där jävla skolan och folket där, och slippa Hofors i vår.
Då ska jag sucka ut och spotta en sista gång i den här skithålan.

Inga kommentarer: