lördag, september 15, 2007

Just nu är det svårt..


Nu inatt ungifär vid 3 tiden var det ett år sedan min farmor gick bort. Det kändes hårt då hon gjorde det, jag saknar farfar så mycket som gick bort när jag var 9 år. Men vi alla vet ju att en dag är den dagen så man lär inse saker, t ex att någon gått bort och då är den borta och aldrig mer kommer tillbaka. Om inte det blir som det blev för mig då när jag var ensam hemma förra fredagen, för en vecka och en dag sedan idag. Jag mötte farmors blick, såg hennes vita lockiga hår bara stod där.

Folk säger att det beror mycket på om man tänker på dom och så om dom kommer och visar sig. Och alla snackar om att man ska stänga sig för att inget ska hända. Men hur, ska jag sitta och tänka att jag är i en bubbla eller? Det är inte så lätt som alla säger.

Min bror ringde till mamma nyss och sa att det hade hänt massa konstiga saker nu på kvällen och vi har inte berättat något om det som hände mig för att inte skrämma upp han. Jag blir så rädd och förvirrad, vet inte va jag ska säga, göra eller ta mig till. Jag är intresserad av spökern och allt men är så rädd samtidigt. Jag ska sluta tänka på massa sånna saker, sluta se skräckfilmer och sluta upp och prata om allt sånt där. För jag orkar inte mer snart, Mitt psyke ligger fan lågt ner nu och det blir bara värre. För sånt här är det värsta jag vet.
Sen när alla kompisar blir sur för inget och alla bara gnäller om massa saker, tänk då att man lever ett liv, fatta om man ska bråka om sånna där småsaker hela tiden som folk gör. En dag kanske man är borta. Då kommer man ångra sig. Man lär tänka efter lite innan man säger massa tycker jag. Så allt är faktiskt jobbigt just nu. Och i skolan är det massa krongel hela tiden. Vet inte alls vad jag ska göra nå mer snart.. :/

Inga kommentarer: