söndag, februari 28, 2016

Dove´s hårprodukter - Hår

Jag har fått många frågor om vad jag använder för shampoo, hur ofta jag tvättar håret m.m så tänkte svara lite snabbt på det för er som undrar.

Jag använder Dove´s shampoo, balsam och hårinpackning. Shampoo och balsam köper jag med olja i och hårinpackning en vanlig Repair. Detta funkar bäst på mitt hår, jag har testat massa olika men mitt hår blir fett fort med andra så dessa funkar perfekt för mig. Alla har olika hårtyper, hårbotten m.m så dessa kanske inte alls funkar lika bra på er som på mig.

Jag önskar jag kunde vara som många andra och tvätta håret en gång i veckan MEN jag har inte hittat något bra torrshampoo att ha mellan dagarna så därför tvättar jag håret varannan, var tredje dag beroende på om jag användt nå hårspray eller några andra produkter. Jag ska även testa balsammetoden snart framöver så det kommer bli före - under tiden -efter bilder på det, jag vet många som använder sig av den metoden och håret blir mycket friskare m.m

Tips : Jag som använder värmeskydd efter varje dusch och ibland hårspray så tvätta håret två gånger vid tvätt då första gången får man ut alla produkter och andra tvätten blir håret riktigt rent, det leder till att det inte blir lika fett / smutsigt lika fort. Använd hårinpackning en gång i veckan. Borsta INTE i blött hår och när du torkar det så gnussa inte handduken utan krama håret med handuken, lika när du tvättar håret också.


Inga kommentarer: