tisdag, januari 14, 2014

NATTENS TIMMAR

Det är mörkt, kallt och jag kan inte sova. Vad gör man? 
Jo, man sätter sig och söker ca 7 jobb. Pluggar klart det sista och försöker komma på vad man ska hålla för föredrag om 2 veckor inför en grupp människor. Är bara några saker till jag borde göra innan jag ska lägga mig men det är svårt att vilja dra sig från datorn när man är helt klar i huvudet.

Annars har denna dag som dom två tidigare dagarna varit lugna, har kommit en hel del snö så har hållit mig inomhus men idag ville jag skotta fram bilen och då konstaterade jag att den inte startade men ett telefonsamtal senare så kom pappa med kablar. Kvällen vart lugn med Malin, kollade på paradise hotel som vi är helt frälst i, går inte att sluta kolla och man vill bara ha mer och mer, farligt sånt där men sååå jävla bra. Tog även ur hennes hårförlängning så min hand gör ont efter att ha suttit med tång och klämt ut 100 slingor på henne, men vad gör det om hundra år?

Jag borde verkligen sova nu för jag ska hämta Malin och hennes hund Heffe kl 10.00 för vi ska till veterinären med honom då, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Natti! 


Inga kommentarer: