torsdag, januari 10, 2013

2013-01-10

Hej! Blir inte mycket inlägg men tänkte bara slänga in några ord, mest för min egna del. Sen om några år kan man gå tillbaka och se vad man gjorde just denna dag. Som jag berättade har jag kommit in i någon konstig "Epidemi", är jättepigg hela nätterna och trött på eftermiddagarna men nu snart ska jag lägga mig och försöka somna, ta en frukt innan kanske då jag inte ätit idag knappt.

Har köpt ett par skor idag till Afrika resan med mamma, sen har jag städat hela lägenheten nu på kvällen och nu sitter jag nyduschad framför datorn. Det dunkar läskigt på balkongen, gjort några gånger nu. Som om någon kastade något upp dit, har gardinerna nere och tänker inte kolla ut rädd som man är. 

I morgon är det skola som gäller, 9-15,50. Har Tanzania första gången för i år, ska bli roligt och träffa gruppen och höra vad som hänt hittils av läraren. Sen i morgon kommer hjärtat hem som vart i huvudstaden så blir massa mys hela kvällen. Ska köpa hårfärg också, ska bli brunhårig tänkte jag. Har ju brun sidecut och brunt underhår sen är resten blondt. Håret kommer annars blekas sönder i Afrika så vill börja i god tid nu att få en fin brun färg i håret.

Nu ska jag blåsa håret, platta ner det och lägga mig. Kommer blogga från mobilen nu när skolan dragit igång, då har jag chans att slänga upp färska bilder också. Håll utkik, Goodnight! 

Hade jättelångt svart hår i 6 år innan jag klippte håret kort och vart blond.
Saknar mitt hår så fruktansvärt mycket, tappat sjukt mycket när jag blekt det så mycket. 

Inga kommentarer: