tisdag, juni 19, 2012

2012-06-19

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er och att ni som läser står ut att jag inte är så aktiv med inlägg här. Det kommer när det kommer men ska försöka få ihop 3 inlägg om dagen åtminstoende, har ju mer tid nu än någonsin när Joakim är i Scottland och jag har sommarlov.

Idag har jag vart med mamma och gjort lite ärenden och städat lägenheten. Nu sitter jag och tar det lungt innan det blir en promenad ut i skogen för att fota lite blommor, solen skiner och det blåser skönt så kan inte bli bättre. Rensa huvudet lite och så får jag ha världens skönaste träningskor på mig som jag införskaffade mig för ett tag sedan.

7 dagar sen är min älskade hemma, hoppas man får ett samtal från honom ikväll så man får höra hur dom har det i Scottland. Saknar min prins så mycket men tiden går fort.. 

Justja en fråga till er. Jag har ju blondt överhår och brunorange underhår nu (det bruna har gått ut mycket). Fråga: Ska jag färga hela håret i en brun färg och göra slingor eller bara slänga i mer slingor i håret så det blir mer ljust..?!

Inga kommentarer: