onsdag, juni 06, 2012

10 Saker du inte vet om mig, eller?

  1. Jag har världens affrokrulligt hår, direkt när det blir blött blir det korkskruvar.
  2. Jag plattar mitt hår nästan varje dag och när jag var runt 13-14 år och min plattgång gick sönder jag hade köpt svindyr från frisören gick jag inte till skolan på över två veckor förns jag fått en ny.
  3. När jag och min bästa kompis Jenni var små tog vi min pappas SUPERLIM och limmade ihop våra ben i varandras, vi limmade upp våra ögonfransar mot ögonbrynen och läpparna vek vi ihop mot näsan och underläppen mot hakan. Det var inte så lätt att få loss allt.¨
  4. När jag var 10 år tog jag och min barndomskompis Michaela en varsin knappnål och tröck genom underläppen och lät den sitta där i flera dagar. MED NÅLEN på insidan av munnen. livsfarligt JA med en sån vass LÅNG nål i käften. Vi knippsade av den och satt dit en grej man har bakom örhängen efteråt.
  5. Innan jag träffade Joakim för 2,5 år sedan hade jag inte ätit köttfärs på ca 5 år.
  6. Jag har inte druckit mjölk sen jag var runt 11 år.
  7. Det jag äter nästan varje dag är kyckling.
  8. Jag har 14 piercingar (6 i öronen) och 16 tatueringar
  9. Min framtidsdröm är: Plugga klart och bli företagsekonom och få ett bra jobb, kunna resa jorden runt och sedan stadga sig i ett hus och gifta sig och skaffa två barn. När vi blir gamla ska vi bo på bygden i Italien och våra barnbarn ska springa ute på gräset bland vindruvsodlingarna och vi ska sitta på terassen och äta god italiensk mat.
  10. Jag vill helst bo i Australien där jag även kom in på en utbildning men tackade nej. Annars New York eller Tyskland. När jag blir äldre vill jag flytta till Italien.

Inga kommentarer: