lördag, november 05, 2011

ALLA HELGONS DAG

Goddag! Igår vad jag och Malin "GusstN" till Sandviken en vända sen hämtade vi Joakim som var på introduktion på hans nya extrajobb sen drog vi till kyrkogården och tände ljus för morfar, farmor och farfar, Simone och gammel, sen Joakims morfar som nyligen gick bort. Det var så fint, helt kolsvart ute och flera hundra tända ljus som lyste, så vackert. 

Varje år sen jag varit liten har jag haft halloweenfest (party när man var liten) då jag bjöd hem kompisarna och vi alla var utklädda. Har alltid sett fram emot dom här dagarna då man får klä ut sig. Nu på senare år har det inte blivit något och inte i år heller men jag hade tråkigt nu på eftermiddagen så jag gjorde ett fejksår på kinden och armen, tänkte visa ett kort på ansiktet. Haha, ganska bra för att vara första gången! 

Kommer flera bilder senare. Vissa gör sina sår jättenoga med pastej, fejkblod m.m men jag skulle kunna visa hur man gör ett sår av saker nästan alla har hemma i sitt hushåll. Men då får ni säga till om ni vill veta! Nu ska jag duscha bort det här... 

Inga kommentarer: