onsdag, november 09, 2011

2011-11-09

Hej! Har inte skrivit på några dagar för jag ligger hemma och sjuk, Joakim vaknade i morse och var dålig han med. Jag var till skolan i Måndags och det var så roligt att få träffa alla igen. Men på kvällen blev jag jättedålig. Jag har ju varit förkyld nu i över ett halvår och det är ju pga allergi för katterna, det blev värre när vi skaffade en till katt men tänker inte ge bort dom så har fått uthämtat allergitabletter jag ska äta nu i 14 dagar och se om det blir bättre. Jag och Joakim har även städat hela lägenheten idag, bytt alla handdukar, lakan och dammsugit hela soffan m.m så nu är det rent från katthår och lilla Peavey ska få bo hos mamma och pappa några nätter för vi lär sova i sovrummet med stängd dörr och det går inte om han är hemma.

Jag vill verkligen vara frisk, nu när jag blev jätteförkyld och hela halsen gör ont och kan knappt sova, svimmar nästan av och helt slapp. Plus att jag har så ont i vänster armen som är åt helvete sedan bilolyckan nu när jag har virusinfektion i kroppen så jag blir hemma från skolan resten av veckan, tråkigt men måste vila upp mig. Nu ska jag försöka hålla humöret uppe och försöka komma ihåg alla tider med tabletter. Äter antideppresiva, järn tillskott, B12 -tabletter och allergi, plus atarax och det är olika tider och lär äta till och man är inte speciellt hungrig när man är sjuk.


Tur att man har världens bästa sambo Joakim iallafall, min fina älskling. 

2 kommentarer:

Jenni sa...

Kan ni inte låta katterna bo hos din mamma och pappa? Du ska ju inte behöva vara sjuk varje dag i 10 år framöver. Det är det väl ändå inte värt? :p

Jenni sa...

Aha okej då förstår jag!

Det är leggings, men dom har en dragkedja i sidan av midjan. Jag saknar dig gumman! :) <3