tisdag, september 06, 2011

2011-09-06

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Jag har saknat det lite men har haft så fullt upp med nya skolan, vänner och vardagarna. Tänkte försöka ändra på det nu när jag kommit in i skolan lite, dock har min laddningssladd till bärbara datorn slutat funka men har beställt en ny så tills dess använder jag Joakims dator. 

Tänkte berätta lite om nya skolan, riktigt fin och trevligt ställe och en massa bra lärare och även helschysta människor i klassen. Tror detta kommer bli riktigt bra, även fast jag inte ser fram emot en kall vinter, fast före kyla och snö kommer en underbar höst med massa färger på löven, blåser skönt och solen skiner. Ååh vad jag älskar hösten. 

Det har inte hänt så jättemycket medans jag inte bloggat. Kan berätta lite, jag kollapsade helt på Ica så jag fick åka ambulans, fick någon konstig panikångestattack som jag aldrig fått förut. Jag har varit till Optikern och jag fick reda på varför jag fått sådan huvudvärk i tinningen, det är för att jag lär anstränga ögonen (speciellt vänstra) för att kunna se bra då jag kör bil, ser på tv, läser m.m så har beställt ett par skitsnygga Rayban glasögon som jag ska hämta idag. 

Vi har även här hemma i lägenheten köpt massa nya saker, förvaringsbänk i sovrummet där vi har vår tv på, gigantisk klocka vi satt upp på väggen i vardagsrummet med bara visare och siffror man klistrar fast, köpt massa nya småsaker och världens bästa biosystem så nu blir det massa mysiga höstkvällar inomhus med film. 

Idag iallafall så är jag hemma från skolan för jag har ju Bihåleinflammation som jag skrivit i tidigare inlägg, haft det i 5 månader och penicilin hjälper inte, skulle göra en operationsingrepp men dom sa nej i slutändan för det vilket jag nu tror skulle hjälpt då jag fortfarande är jätteförkyld och snorig, luktar var i näsan och ont i halsen, ansträningshuvuvärk och ont i käkarna, börjar tröttna på det här nu. Ska städa lite här hemma nu iallafall innan min fina sambo kommer hem, han har också börjat skolan nu.

Lovar er åtminstonde 1 inlägg om dagen. 

Jag och Joakim, ritade lite tidigare idag. 
Haha kan verkligen inte rita, men men! 

Inga kommentarer: