onsdag, mars 30, 2016

GLOSSYBOX - Mars

I månadens Glossybox fick jag massa bra saker, min mascara är precis slut och fick en som jag hört mycket bra om så ska bli roligt att göra en Sandra testar på det.

Är du sugen på att läsa mer om Glossybox, börja prenumenera eller varför inte ge bort i present. Kika då in här: https://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

Månadens glossybox :

Emité make up - Artist Lashes Mascara
Artist lashes mascara är en vattenfast mascara som er fantastisk längd och volym på dina fransar. Silikonapplikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar.
Orginalprodukt: 210 kr

Luxie Beauty - Rose gold large angled face brush
Underbart mjuk borste med vinklad form. Avänd exempelvis till contouring rouge, highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100 % vegansk och cruelty-free.
Orginalprodukt: 159 kr

Hot Makeup - Eyelash curler
Ta fram din flirtiga sida med Hot make ups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med mascara för en look som håller hela dagen. Böj först fransarna försiktigt sen applicera därefter mascara.
Orginalprodukt: 80 kr /st

ACO - Face CC cream medium SPF 15
Aco 6-in-1 CC cream är en multifunktionell dagkram med färkorrigerande pigment som förhöjer hudens naturliga lyster och jämnar ut hudtonen. SPF 15 kyddar mot solens skadliga strålar. Passar alla hudtyper, även känslig hud.
Orginalprodukt: 149 kr/ 50ml

PEPSODENT - White Now Gold
Whitening-tandkräm som omdelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och glansigare ut. Innehåller flour och fungerar utmärkt för daglig användning. 
Orginalprodukt 34,90 / 75 ml
(Klinsk studie på optisk whitening-effekt mätt på 79 personer. Whitening -effekten är temporär)Inga kommentarer: